Головна » 2014 » Березень » 17 » Тушкована брюссельська капуста
14:08
Тушкована брюссельська капуста
Інгредієнти:
1 кг брюссельської капусти
3-4 ст.л. оливкової олії
сіль
Чорний мелений перець

Приготування:
Капусту обмити , обсушити і відрізати самий кінчик біля основи , щоб зберігся качанчик .
У глибокій сковороді з широким дном розігріти оливкову олію. Додати капусту і пасерувати її на середньому вогні близько 4-5 хвилин. Капуста все ще повинна залишитися зеленою.
Додати сіль , 1 чашку води , накрити кришкою , зменшити вогонь і тушкувати приблизно 8-10 хвилин (менше або більше - залежить від розміру капусти і якості сковороди ) . Вода повинна википіти . Якщо не википіла , додати вогонь і готувати без кришки 1-2 хвилини. Готову капусту посипати чорним меленим перцем і полити оливковою олією ( небагато).





Категорія: Закуски | Переглядів: 439 | Додав: va5ilius | Теги: перець, Олія, Капуста | Рейтинг: 1.0/5
Всього коментарів: 0
Додавання коментаря