14:08 Тушкована брюссельська капуста |
Інгредієнти: 1 кг брюссельської капусти 3-4 ст.л. оливкової олії сіль Чорний мелений перець Приготування: Капусту обмити , обсушити і відрізати самий кінчик біля основи , щоб зберігся качанчик . У глибокій сковороді з широким дном розігріти оливкову олію. Додати капусту і пасерувати її на середньому вогні близько 4-5 хвилин. Капуста все ще повинна залишитися зеленою. Додати сіль , 1 чашку води , накрити кришкою , зменшити вогонь і тушкувати приблизно 8-10 хвилин (менше або більше - залежить від розміру капусти і якості сковороди ) . Вода повинна википіти . Якщо не википіла , додати вогонь і готувати без кришки 1-2 хвилини. Готову капусту посипати чорним меленим перцем і полити оливковою олією ( небагато). |
|
Всього коментарів: 0 | |