Головна » 2014 » Березень » 13 » Рафаелло по-домашньому
02:14
Рафаелло по-домашньому
Інгредієнти:
- Кокосова стружка - 250 г
- Згущене молоко - 200 г
- Мигдаль - 100 г

Приготування:
Все геніальне просто , тому цей десерт забере у тебе від сили хвилин 15.
Висип у глибоку миску кокосову стружку і вилий туди ж згущене молоко.
Гарненько перемішати. Вийде така солодка кашка. Дай їй постояти мінімум 1 годину, а якщо є можливість , то й більше.

Традиційно Рафаелло робиться з мигдалем , однак горіхи можна використовувати будь-які. А взагалі всередину цукерок можна класти і курагу, і чорнослив , кому що подобається.
Підготуйся до формованию цукерок. Насип кокосову стружку в окремий посуд, підготуй ємкість для готових цукерок і візьми безпосередньо солодку масу і горіхи.
З солодкої кашки руками зроби лепешечку, в середину положи горішок і, стискаючи долоню, отримай кульку.

Трохи підправ його, щоб форма була рівною і можна обкатувати в сухому кокосі
Готово ! Легкі, ніжні домашні Рафаелло стануть відмінною романтичною прикрасою столу.
Категорія: Десерти | Переглядів: 357 | Додав: va5ilius | Теги: Згущене молоко, Кокосова стружка, Мигдаль | Рейтинг: 1.0/7
Всього коментарів: 0
Додавання коментаря