02:14 Рафаелло по-домашньому |
Інгредієнти: - Кокосова стружка - 250 г - Згущене молоко - 200 г - Мигдаль - 100 г Приготування: Все геніальне просто , тому цей десерт забере у тебе від сили хвилин 15. Висип у глибоку миску кокосову стружку і вилий туди ж згущене молоко. Гарненько перемішати. Вийде така солодка кашка. Дай їй постояти мінімум 1 годину, а якщо є можливість , то й більше. Традиційно Рафаелло робиться з мигдалем , однак горіхи можна використовувати будь-які. А взагалі всередину цукерок можна класти і курагу, і чорнослив , кому що подобається. Підготуйся до формованию цукерок. Насип кокосову стружку в окремий посуд, підготуй ємкість для готових цукерок і візьми безпосередньо солодку масу і горіхи. З солодкої кашки руками зроби лепешечку, в середину положи горішок і, стискаючи долоню, отримай кульку. Трохи підправ його, щоб форма була рівною і можна обкатувати в сухому кокосі Готово ! Легкі, ніжні домашні Рафаелло стануть відмінною романтичною прикрасою столу. |
|
Всього коментарів: 0 | |